Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Έτσι είναι ._

Μια άγραφη σελίδα,
Μια άλλη στιγμή μου.
Δεν έχω διάθεση,
Δεν έχω κάτι να πω
Από τα πολλά «παιχνιδίσματα» του μυαλού χάθηκε η όρεξη.
Γενικώς για όλα, ακόμα και να περιγράψω τι νιώθω, που άλλοτε μου έδινε μια διέξοδο. Μα και τι θα μπορούσα να πω τώρα, εκτός από το «ΤΙΠΟΤΑ»;;

(τι έπαθα άραγε; Ακόμα και στις λίγες λέξεις αυτές που με κόπο έχω γράψει ήδη, ψάχνω να αφαιρέσω τις περιττές λες και θα πειράξουν κανέναν κάποιες παραπάνω)

Ας πούμε πως … κοιμάμαι γιατί δεν γίνεται να είμαι άλλο ξύπνια.

Άμυνα;
Φυγή;
Παραίτηση;
Όπως θέλετε, όπως κι αν είναι,
Έτσι είναι ._

9 σχόλια:

Albus Genius είπε...

Δεν έχω σύνδεση αυτές τις μέρες αλλά βρέθηκα κάπου και διάβασα αυτά τα τίποτα. ΄Οπως σου είπα οι μέρες είναι καλές και μπορείς να δεις χίλια απλά πράγματα. Βγές στο δρόμο χωρίς να θέλεις τίποτα μόνο να παρατηρείς και να δείς την κίνηση άν έχεις χρόνο,δούλεψε πιο πολύ, πήγαινε μια βόλτα στη Πλάκα να δεις πως γερνάν τα τίποτα. Τό τίποτα είναι και αυτό μια ανκάλυψη.

Albus Genius είπε...

Μεγάλη ανακάλυψη,όταν μπορείς να καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν έχει νόημα. Σημαίνει ότι κάποτε θα το βρείς. Εγώ που δεν έχω δει ακόμη την ομορφιά του μη νοήματος να δεις.

kryos είπε...

Καλημέρα Meggie μου

Μου άρεσε πολύ η ανάρτησή σου .... το να δηλώνεις ότι δεν εχεις να πεις τίποτε είναι φυσικά κάτι :) .... κι εγώ έχω στιγμές που θέλω να ξεκουραστώ από κείνα τα παιχνιδίσματα του μυαλού ... στιγμές ανάπαυλας που χρειάζονται ίσως για να κατασταλάξουν νέα δεδομένα ...σε κάθε περίπτωση όλα μα όλα είναι μέρος μιας πορείας .

Χαίρομαι που είσαι πάλι εδώ μέτα από μια λίγο μεγάλη απουσία θα έλεγα ....

Να έχεις μια υπέροχη μέρα θα σου ευχηθώ !!!

Unknown είπε...

Albus οι συμβουλές σου σωστές. Μεγάλο όπλο η ... παρατήρηση (αν και δεν μπορώ να πάω στη Πλάκα). Το έχω κατά κόρον χρησιμοποιήσει και όσο για τους χρόνους που δουλεύω, πίστεψέ με, έχουν φτάσει στο όριο των αντοχών μου.
Το "μη νόημα" όμως, το "τίποτα" ως ανακάλυψη μπορεί να θεωρηθεί σπουδαία πως όμως οδηγεί στο συμπέρασμα πως κάποτε θα βρεθεί "κάτι", θα βρεθεί "νόημα";;;

Δεν ξέρω, μπορεί.
Σκέφτηκα πως ίσως θα μπορούσα να γράψω το χρονικό του δικού μου "τίποτα" και ίσως γράφοντάς το, έτσι απλά, χωρίς σκοπό, να ... βρω κάτι να ... πιαστώ.

Θα δούμε
Νάσαι καλά και σ'ευχαριστώ για τον χρόνο να με διαβάσεις.
α, και χαίρομαι που εσύ βρίσκεις ... νοήματα

Unknown είπε...

Krye μου σ'ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.
Όλα μέρος μιας πορείας. Ακριβώς, μόνο που εγώ φαίνεται πορεύομαι σε τροχιά κύκλου και μάλιστα χωρίς κέντρο πια.

Θα προσπαθήσω να βρίσκομαι πιο συχνά εδώ.
Καλό σου απόγευμα

προφήτηs είπε...

δεν υπάρχει η .- είναι συμβολά ξεγραμμένα...

ελπίζω να μη σε χάσουμε... κ να γράφεις συχνά.. μη το ξεχνάς... χωρίς .- αυτή τη φορά..

καλό βράδυ να έχεις

ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΗ... είπε...

Kαι το "τίποτα" είναι "κάτι"... Το "κάτι" είναι η φυσική συνέχεια του "τίποτα"... Θα προκύψει το ΄"κάτι", να είσαι σίγουρη..

Όλα στο χρόνο τους...

Φιλιά meggie μου...

tsouxtra είπε...

Καμία φορά και το "κάτι" που λέει η Πρωτόπλαστη είναι δίπλα μας, αλλά δεν εχουμε τα "μάτια" να το δούμε.. Μη χάνεις την πίστη σου.. όλα τα πράγματα θέλουν το χρόνο τους για να βρουν το δρόμο τους..

Ζεστά φιλιά για τη meggie μου..

Unknown είπε...

Πάντως ένα είναι σίγουρο. Τα σχόλιά σας κι εσείς οι ίδιοι, ο καθένας ξεχωριστά, Προφήτη μου, Εύα μου, tsouxtra μου, είστε ... και από "κάτι" για μένα.

Απαντάτε στο "τίποτά" μου, μετά από τόσο καιρό που έχω να γράψω εδώ και σε άλλον τόσο που έχω να έρθω στα "σπίτια" σας με τόσο γλυκό τρόπο που αναγκαστικά μου γλυκαίνει το "τίποτά" μου.

Σας ευχαριστώ και θα προσπαθήσω.
Χρόνο έχω ακόμα ... υποθέτω.

Καλό απόγευμα και καλή εβδομάδα σε όλους σας